Födelsedagsfirande och selma spa

Igår morse firade jag och killarna Kents födelsedag. Förvisso en dag för tidigt men eftersom jag och Kent skulle åka till Selma spa över helgen ville jag att grabbarna skulle få tillfälle att gratta sin pappa.  Kent fick en guidad visning av Stockholm över takåsarna i present av oss, så den 30:e oktober bär det upp på taken för att titta på Stockholm ovanifrån. Ska bli spännande för även jag fick följa med på turen 🙂


Just nu är vi som sagt på Selma spa och njuter av att bara slappa, träna, äta god mat och bara vara och sen slappa lite till. Det är så nyttigt att komma hemifrån ibland och bara ha tid för varandra, utan några som helst måsten, för många måsten har det varit senaste åren med husbygge. Sen hinner man längta hem till småkillarna och inse hur himla bra man har det. Så för guds glöm inte att ta hand om varandra och vårda den kärlek ni har.  Det behöver inte betyda att man måste åka bort för att spendera tid tillsammans. Utan stanna upp någon gång under dagen och titta på varandra, mys  i soffan tillsammans och titta på tv, kramas och se varandra. Det låter så enkelt men är så lätt att tappa bort trots att det är så viktigt.

1 kommentar

Under Födelsedag, Vardagsrum

Ett svar till “Födelsedagsfirande och selma spa

  1. Ja det är superviktigt att inte tappa bort varandra bland alla måsten, husbygge, barn och stress. En spa-helg skulle inte vara helt fel just nu känner jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s