Ny pläd och kanske en lampskärm

Det här vackra tyget hittade jag på Panduro för 139 kr metern, vilket jag tyckte var överkomligt. Jag ska bara fålla det lite i kanterna så blir det en mysig pläd till soffan.

Fast vi har fortfarande ingen soffa, jag sålde ju vår på blocket för en månad sen… minst. Det är förvisso mysigt att ha madrasser i vardagsrummet, barnen älskar det, men jag läängtar efter en riktig soffa. Idag ska jag förhoppningsvis beställa en, om jag inte får beslutsångest i sista sekund som alltid… har så svårt för att bestämma mig.

Det tyg som blir över tänkte jag klä in en gammal lampskärm med som jag hittade på myrorna i förra veckan. Resultatet visar jag när det blir klart… om det blir klart 🙂

Det kommer nog bli en hel del mörka bilder här på bloggen framöver. Dagsljuset håller inte i sig lika länge som tidigare och jag är inte hemma förrän på kvällen. Så bilderna blir inte bättre än så här, hoppas ni har överseende.

1 kommentar

Under pyssel, Tyger, Vardagsrum

Ett svar till “Ny pläd och kanske en lampskärm

  1. Soffa ska vi också köpa. Vi väntar dock till XXXLutz öppnar och köper en där troligtvis.
    Har sett det tyget också på Panduro. Tänkte köpa alla färger och göra en quiltad filt av den.Kommer bli finfin 😀 Men det gör jag sen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s