Stockhomes härliga saker…

Berättade i tidigare inlägg om besök hos Stockhome. Det är alltid lika inspirerande och kul att gå in där, man hittar alltid lite annorlunda och härliga saker. Tänkte skriva om en del av sakerna som jag hittade och fastnade för i kommande inlägg.

Bild: lånad med tillåtelse från Stockhome

Denna fina brödbox från Joseph Joseph design fastnade jag för, locket kan man även använda som skärbräda. Brödkorgen finns i färgerna rött, svart och vitt.

3 kommentarer

Under Senare inköp

3 svar till “Stockhomes härliga saker…

  1. Verkligen kanonsnygg! Stockhome har mycket snygga och praktiska grejjer. Kram Emmy

  2. Jag önskar att jag också kunde få gå in på Stockhome och kika på allt fint. Brödboxen ser både snygg och praktisk ut! Kram Anna

  3. Anneli

    Hej!
    Läste att du letade efter en ”prinsesssäng? jag har en jättefin utdragsäng, bloggaren it`s a house har en ”säng” ungefär som min, men min är finare tycker jag, den är rundad på bakstycket, den har mer detaljer, sängen är i tre delar framdel, mellandel och bakdel. inga skruvar eller dyligt behövs för att sätta ihop den. den är ca 90 bred och kan nästan bli 2 m lång. Man måste göra en egen madrass då en vanlig bäddmadrass ej får plats, har ingen bild på hela sängen då den står i mitt förråd just nu,den är felfri förutom en liten spricka i trät på ett ställe, jag kan ta detaljbilder om du är intresserad. Sängen finns i Vaxholm utanför Stockholm. priset för sängen är 5000 kr. Maila mig om du är intresserad.

    Mvh Anneli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s